TREIN NAAR ANTIBES

Met de trein naar Antibes? Boek nu zeer voordelig online uw treinkaartje naar Antibes in Zuid-Frankrijk vanaf € 63. Lees hier alle informatie.

Amsterdam - Antibes boeken
Schiphol - Antibes boeken
Rotterdam - Antibes boeken
Uw bestemming - Antibes boeken

Met de trein op vakantie naar Antibes, Frankrijk

Antibes is zeer bekend en is een van de grootste steden aan de Côte d’Azur. Mede door de centrale ligging is deze badplaats zeer geliefd. Antibes is een historische vestingstad aan de Middellandse Zee. Antibes is zeer geliefd onder kunst- en cultuurliefhebbers door de musea en historie.

Omgeving van Antibes

Door de ligging van dit heerlijke stadje Antibes bent u in de buurt van Nice, Monaco, Cannes en lig je zeer snel aan de Middellandse Zee.

Prijs treinkaartje naar Antibes

U boekt al een treinticket naar Antibes vanaf € 63. Zeer voordelig dus!

Trein Amsterdam Antibes

Met de trein van Rotterdam naar Antibes? Boek nu zeer voordelig online uw treinkaartje van Rotterdam naar Antibes in Zuid-Frankrijk vanaf € 63. Lees hier alle informatie.

 

Trein Rotterdam Antibes

Met de trein van Rotterdam naar Antibes? Boek nu zeer voordelig online uw treinkaartje van Rotterdam naar Antibes in Zuid-Frankrijk vanaf € 63. Lees hier alle informatie.

 

Trein Schiphol Antibes

Met de trein van Schiphol naar Antibes? Boek nu zeer voordelig online uw treinkaartje van Schiphol naar Antibes in Zuid-Frankrijk vanaf € 63. Lees hier alle informatie.

 

Reistijd trein naar Antibes

Uw treinreis naar Antibes duurt vanuit Amsterdam 9 uur en 27 minuten, inclusief overstap op Brussel.

Route trein Antibes Frankrijk

De trein naar Antibes rijdt via Brussel Zuid direct door naar Antibes in Frankrijk. In Brussel stapt u over op de TGV die eenmaal per dag vertrekt.