TREIN NAAR DISNEYLAND PARIJS

Met de trein naar Disneyland Parijs? Snel en goedkoop met de trein naar Disneyland Parijs. Boek nu uw treinkaartje online v.a. € 44.

Met de trein naar Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Parijs? Jazeker, de trein rijdt in ongeveer 4 uur naar Disneyland Parijs, waar u voor de deur uit kunt stappen. NS HiSpeed heeft nu zeer speciale aanbiedingen voor de trein naar Disneyland Parijs. Boek nu eenvoudig online de treinreis vanuit een Nederlandse treinstation naar uw keuze.

Vertrekstations trein Disneyland Parijs

De trein naar Disneyland vertrekt vanuit een aantal treinstations in Nederland. Dit zijn: Den Haag, Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Dordrecht en Roosendaal. Ook kunt u opstappen vanuit Belgie, vanuit de volgende stations: Antwerpen-Centraal, Brussel en Mechelen Boek nu voordelig online!

Trein Disneyland Parijs reserveren

Het is belangrijk te weten dat het verplicht is om van te voren een treinkaartje te kopen voor de trein naar Disneyland Resort Parijs. U kunt al een kaartje kopen vanaf 3 maanden voor vertrek. Wanneer u ruim van te voren boekt, kan dit ok geld schelen voor een kaartje voor de trein naar Disneyland Parijs.

Treinreis Disneyland Resort Parijs

De trein naar Disneyland Resort Parijs doet er ongeveer 4 uur over vanuit Amsterdam. Heel snel dus!

Aankomststation trein Disneyland Parijs

Gaat u met de trein naar Disneyland? De trein naar Disneyland Parijs stopt op nog geen 200 meter van Disneyland Resort in Parijs. Het aankomststaion heet station Marne-la-Vallée. Dit station ligt voor de ingang van Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs TGV

Wilt u met de TGV naar Disneyland Resort Parijs? Boek nu zeer voordelig online uw TGV trein naar Disneyland Parijs. Er zijn een hoop aanbieders van goedkope treinkaartjes, wij hebben de goedkoopste voor u op een rijtje gezet.

Overstappen trein Disney Parijs


Wanneer u met de trein naar Disneyland Parijs reist, dient u rekening te houden met ten minste een overstap. In veel gevallen is dit Brussel-Zuid. Overstappen is nodig omdat er geen directe treinverbinding is tussen Amsterdam en Dssneyland Parijs. Lees alle informatie hier.

Treinkaartje Disneyland Parijs

Wilt u geld besparen op een treinkaartje naar Disneyland? Boek dan vroeg, het is namelijk vaak zo dat wanneer u vroeg boekt des te goedkoper het treinkaartje is. In het weekend kan een kaartje voor de trein naar Disneyland Parijs duurder zijn.

Treinticket Disneyland Parijs reserveren

Naar Disneyland Parijs met de trein? Of wilt u meer informatie lezen over reizen met de trein naar Disneyland Parijs per TGV of Thalys. Klik dan hier voor meer informatie of om uw trein naar Disneyland te boeken.