SKI THALYS TREIN

Met de Ski Thalys naar de Sneeuw? Thalys brengt snel en comfortabel naar de mooiste skigebieden in de Franse Alpen. Boek nu al vanaf € 69,-

 

Aime la Plagne boeken
Albertville boeken
Belle Plagne boeken
Bourg St. Maurice boeken
Chambéry boeken
Champagny boeken
Belle Plagne boeken
Bourg St. Maurice boeken
Overige bestemmingen boeken

Ski Thalys naar de Franse Alpen

Heerlijk ontspannen naar uw skibestemming afreizen kan nu erg voordelig met de Ski Thalys. Binnen enkele uren arriveert u op uw wintersportbestemming met de ski Thalys.

 

Dienstregeling Ski Thalys

De Ski Thalys rijdt vanaf 18 december 2010 tot en met 26 maart 2011. Gedurende deze periode zal de Ski-Thalys wekelijks op zaterdag vanuit Nederland vertrekken.

 

Route Ski Thalys

De Ski Thalys vertrekt vanuit Nederland via Brussel in één keer door naar een aantal bestemmingen in de Franse Alpen.

 

Prijzen Ski Thalys

De tickets voor de Ski Thalys zijn erg voordelig! Tegenwoordig zijn deze al vanaf € 69 voor een enkele reis te boeken. U zit dan in comfort 2, ofwel de 2e klasse. Wilt u onderweg naar de Franse Alpen met de Ski Thalys wat luxe? Boek dan een comfort 1 (1e klas) ticket met catering. Deze is al te boeken vanaf € 99 enkele reis!

 

Stations Ski Thalys

De Ski Thalys naar de Franse Alpen vertrekt vanaf drie verschillende stations in Nederland. Dit zijn station: Amsterdam Centraal, station Schiphol en station Rotterdam Centraal. Vanaf deze stations vertrekt de Ski Thalys naar de Franse Alpen.

 

Bestemmingen Ski-Thalys

De Ski-Thalys brengt u rechtstreeks naar de Franse Alpen! Bekende wintersportbestemmingen zoals:Aime-La-Plagne, Albertville, Bourg-Saint-Maurice, Chambéry, Landry en Moutiers zijn bereikbaar met de Ski Thalys. Bekijk het overzicht van wintersportbestemmingen van de Ski Thalys.

 

Ski Thalys boeken

U kunt de Ski Thalys vanaf 1 September boeken. Boek hier uw skitrein naar wintersport.