TREIN AMSTERDAM PARIJS

Trein naar Parijs? Dagelijks vertrekt de trein van Amsterdam naar Parijs. Binnen 3,5 uur bent u in het centrum van Parijs, nu al vanaf € 35,-

 

Amsterdam - Parijs boeken

Trein van Amsterdam naar Parijs

De trein van Amsterdam naar Parijs is zeer snel. Indien u vertekt vanaf Amsterdam Centraal bent u in 3 uur en 18 minuten midden in het centrum van Parijs. Meer info.

 

Prijs treinkaartje Amsterdam Parijs

Een treinkaartje van Amsterdam naar Parijs is beschikbaar vanaf 35 euro voor een enkele reis. Dit is erg goedkoop! Vaak is dit goedkoper dan een vliegticket naar Parijs. Ook omdat er vaak nog een taxi nodig is om van het vliegveld naar het centrum van Parijs. Bekijk hier de verschillende tarieven.

 

Retourtje Thalys Amsterdam Parijs Amsterdam

Een retourtje kost 79 euro deze kunt u direct online kopen. Let op: De prijs van een retourtje Amsterdam - Parijs - Amsterdam is niet goedkoper dan wanneer u tweemaal een enkeltje bestelt. Lees verder.

 

Weekend Parijs met de trein

Lekker een weekendje weg? Ga een weekendje naar Parijs met de trein. Bezoek de site Parijs.nl, zij hebben vaak zeer interessante aanbiedingen en last minutes.

 

Reistijd Amsterdam Parijs

De reistijd met de trein van Amsterdam naar Parijs is drie uur en achttien minuten.

 

Trein tickets naar Parijs kopen

Bestel online uw treinkaartje naar Parijs. Eventueel kunt u op station Amsterdam Centraal een treinkaartje kopen. Daarnaast biedt Parijs.nl combinaties aan, hier kunt u een treinkaartje + hotel bestellen. Bekijk de leuke aanbiedingen hier.