TREIN ROTTERDAM PARIJS

Trein naar Parijs? Dagelijks vertrekt de trein van Rotterdam naar Parijs. Binnen 2,5 uur bent u in het centrum van Parijs, nu al vanaf € 35,-

 

Rotterdam - Parijs boeken

Trein van Rotterdam naar Parijs

De trein van Rotterdam naar Parijs is zeer snel. Indien u vertekt vanaf Rotterdam bent u in 2 uur en 36 minuten midden in het centrum van Parijs. Meer informatie.

 

Prijs treinkaartje Thalys Rotterdam Parijs

Een treinkaartje van Rotterdam naar Parijs is beschikbaar vanaf 35 euro voor een enkele reis. Dit is erg goedkoop! Vaak is dit goedkoper dan een vliegticket naar Parijs. Ook omdat er vaak nog een taxi nodig is om van het vliegveld naar het centrum van Parijs. Bekijk hier de verschillende tarieven.

 

Retourtje Rotterdam Parijs

Een retourtje kost 79 euro deze kunt u direct online kopen. Let op: De prijs van een retourtje Rotterdam - Parijs - Rotterdam is niet goedkoper dan wanneer u tweemaal een enkeltje bestelt. Lees hier verder

 

Weekend Parijs met de trein

Lekker een weekendje weg? Ga een weekendje naar Parijs met de trein. Bezoek de site van Parijs.nl, zij hebben vaak zeer interessante aanbiedingen en last minutes.

 

Reistijd Rotterdam Parijs

De reistijd met de trein van Rotterdam naar Parijs is 2 uur en 36 minuten.

 

Trein tickets naar Parijs kopen

Bestel online uw treinkaartje naar Parijs. Eventueel kunt u op station Rotterdam een treinkaartje kopen. Daarnaast biedt Parijs.nl combinaties aan, hier kunt u een treinkaartje + hotel bestellen. Bekijk de leuke aanbiedingen hier.