TREIN SCHIPHOL PARIJS

Trein naar Parijs? Dagelijks vertrekt de trein van Schiphol naar Parijs. Binnen 3,5 uur bent u in het centrum van Parijs, nu al vanaf € 35,-

 

Schiphol - Parijs boeken

Trein van Schiphol naar Parijs

De trein van Schiphol naar Parijs is zeer snel. Indien u vertekt vanaf Schiphol Airport bent u in 3 uur en 4 minuten midden in het centrum van Parijs. Meer info.

 

Prijs treinkaartje Schiphol Parijs

Een treinkaartje van Schiphol naar Parijs is beschikbaar vanaf 35 euro voor een enkele reis. Dit is erg goedkoop! Vaak is dit goedkoper dan een vliegticket naar Parijs. Ook omdat er vaak nog een taxi nodig is om van het vliegveld naar het centrum van Parijs. Bekijk hier de verschillende tarieven.

 

Retourtje Trein Schiphol Parijs

Een retourtje kost 79 euro deze kunt u direct online kopen. Let op: De prijs van een retourtje Schiphol - Parijs - Schiphol is niet goedkoper dan wanneer u tweemaal een enkeltje bestelt. Lees verder.


Weekend Parijs met de trein

Lekker een weekendje weg? Ga een weekendje naar Parijs met de trein. Bezoek de site van Parijs.nl, zij hebben vaak zeer interessante aanbiedingen en last minutes.


Reistijd Schiphol Parijs

De reistijd met de trein van Schiphol naar Parijs is ongeveer drie uur en vier minuten.

 

Trein tickets naar Parijs kopen

Bestel online uw treinkaartje naar Parijs. Eventueel kunt u op station Schiphol een treinkaartje kopen. Daarnaast biedt Parijs.nl combinaties aan, hier kunt u een treinkaartje + hotel bestellen. Bekijk de leuke aanbiedingen hier.